Individuele Coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die tot doel heeft iemand verder te helpen als deze het gevoel heeft (even) vast te zitten.

Lees meer...

Hartcoherentie Coaching

Focussen op je hart, ademen door je hart en hartgevoel? Het klinkt misschien wat zweverig, maar deze 3 stappen vormen de basis van deze eenvoudige methode: Hartcoherentie.

Lees meer...

Neuro Emotionele Integratie (N.E.I.®)

N.E.I.® (Neuro Emotionele Integratie) is een eenvoudige en zeer effectieve manier om los te komen van belemmerende patronen, zoals leer- en gedragsproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, nagelbijten, examenvrees, ongelukkige relaties, roken, stress en nachtmerries, maar ook fysieke klachten zoals hoofdpijn, overgewicht, astma, etc.

Lees meer...

Energetische Natuurgeneeswijzen

In de wereld zijn er 4 grote geneeskundige stromingen:
De Oosterse geneeskunde, de traditionele Chinese geneeskunde, de Westerse reguliere geneeskunde en de natuurgeneeskunde.

Lees meer...

EFT (Emotional Freedom Technique)

De Emotional Freedom Techniques, is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Lees meer...

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van traumatische ervaringen.

Lees meer...

 

Met N.E.I.® of EMDR in combinatie met Coaching worden de onderlinge verbanden inzichtelijk gemaakt.