Wie ben ik.

Mijn naam is Marcel van Mousch (1960). Ik ben professioneel opgeleid (HBO) tot therapeut.

Na jarenlang gewerkt te hebben in de Maatschappelijke opvang ben ik in 2000 gestart met mijn eigen praktijk. Ik heb een brede achtergrond in methodes die gericht zijn op natuurlijke gezondheid, emotionele balans en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast verdiep ik mij in de psychologische zelfrealisatie, de combinatie van westerse psychologie en Oosterse wijsheden.

Ik houd me bezig met 3 aspecten van het bestaan: de mens en de persoonlijkheid, relaties met anderen en dat wat we werkelijk zijn.

Ik begeleid hoofdzakelijk mensen individueel. En ik zie mezelf dan ook graag als de katalysator van jouw proces. Ook ben ik van mening dat echt veranderen een integrale benadering nodig heeft.

Ik ervaar groot plezier aan het schudden aan ‘werkelijkheden’ van mensen. Om zo het proces van zelfonderzoek te stimuleren met als doel dat jij je eigen wijsheid en waarheid ontdekt.


Sinds 2000 heb ik mijn klanten geholpen de obstakels te doorbreken die hen in het leven lijken tegen te houden. Het leven is te kort om ongelukkig, onzeker of onvervuld te zijn. Laat me je helpen bij het leren en ontwikkelen van betere manieren om met de problemen om te gaan die je doelen in de weg staan. Neem vandaag nog contact met me op om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Tel.nr. 06-48746003